Telefon: +40 728 309 549 | E-mail: office@piramidint.ro | Facebook

Certificări:

Experiența acumulată, tehnologia avansată, designul puternic marcat, infrastructura modernă și excelenta rețea de lucru au făcut ca rezultatele obținute să ne plaseze în fiecare an în Topul Firmelor, ocupând primele locuri. Dorința noastră cea mai puternică este de a investi în calitate realizând produse într-un sistem integrat de

Management Calitate – Siguranță Alimentului. 2004 – certificarea ISO 9100:900 2007 – certificarea SR EN ISO 22000:2005 2014 – certificarea IFS.

Misiune și valori:

Pentru noi, cei mai importanți sunt oamenii. Punem suflet în tot ceea ce  facem, credem în puterea lucrului în echipa și a succesului impărtășit cu clienții noștri. Dezvoltăm permanent produse noi, plecând de la experiența noastră în bucătărie și ne-am spus că trebuie să avem cele mai înalte standarde și cele mai exigente metode de selecție a ingredientelor. Nu vrem ca produsele noastre să  fie doar simple produse ci vrem ca prin calitate și prospețime să oferim o experiență a gătitului împletită cu bucuria și emoția de a fi împreună în jurul mesei și în mijlocul familiei. Astfel, valorile noastre sunt adevăratele valori românești: familia, grija pentru cei apropiați, tradiția și respectul.

TOP