Despre noi

Atifco Fine Foods

Inființată în anul 1992, compania noastră are ca obiect de activitate ambalarea și distribuția produselor alimentare, în principal a orezului, fiind unul dintre principalii jucători pe această categorie din România. Ca urmare firească a acestui lucru, în anul 2011 am investit în modernizarea și rebranding-ul produselor – o noua grafică, noi ambalaje, cară să transmită în mod clar atribuțiile și beneficiile brand-ului ATIFCO FOODS. Dezvoltarea continuă a gamei, a rețelei de distribuție, creșterea producției, retehnologizarea, au generat nevoia de mai mult spațiu. Începând cu primavara anului 2013 ne-am mutat în noul sediu situat pe Șoseaua de CenturĂ a Capitalei, cu o suprafață de 12.400mp ce cuprinde o clădire de birouri, două spații de producție modern amenajate conform normelor UE, spații de depozitare, moară, silozuri și nu în ultimul rând o echipă de peste 120 de angajați. Pentru a veni în întâmpinarea clienților noștri și pentru a răspunde nevoilor pieței, în anul 2016 am investit într-o nouă secție de ambalare a condimentelor și mix-urilor de condimente, ierburi aromate, ingrediente pentru patiserie și cofetărie.

Certificări:

Experiența acumulată, tehnologia avansată, designul puternic marcat, infrastructura modernă și excelenta rețea de lucru au făcut ca rezultatele obținute să ne plaseze în fiecare an în Topul Firmelor, ocupând primele locuri. Dorința noastră cea mai puternică este de a investi în calitate realizând produse într-un sistem integrat de Management Calitate – Siguranță Alimentului. 2004 – certificarea ISO 9100:900 2007 – certificarea SR EN ISO 22000:2005 2014 – certificarea IFS.

Misiune și valori:

Pentru noi, cei mai importanți sunt oamenii. Punem suflet în tot ceea ce  facem, credem în puterea lucrului în echipa și a succesului impărtășit cu clienții noștri. Dezvoltăm permanent produse noi, plecând de la experiența noastră în bucătărie și ne-am spus că trebuie să avem cele mai înalte standarde și cele mai exigente metode de selecție a ingredientelor. Nu vrem ca produsele noastre să  fie doar simple produse ci vrem ca prin calitate și prospețime să oferim o experiență a gătitului împletită cu bucuria și emoția de a fi împreună în jurul mesei și în mijlocul familiei. Astfel, valorile noastre sunt adevăratele valori românești: familia, grija pentru cei apropiați, tradiția și respectul.