Orez

 

OREZ ATIFCO CALITATEA 1

 

Numeroasele beneficii ale orezului pot fi găsite în mai mult de 40.000 de varietăţi ale acestui aliment, existente în întreaga lume.

Iată câteva beneficii generale ale consumului de orez: o excelentă sursă de energieAdvertisement, nu conţine colesterol, menţine presiunea,  sângelui stabilă, poate să prevină apariţia cancerului, ajută la îngrijirea pielii.
 

OREZ ATIFCO PREMIUM

 

Orezul cu bob lung: Are boabele lungi și subțiri. Când sunt gătite, boabele stau separate, iar rezultatul final este de obicei destul de uscat și ferm.

Orez basmati: Cu boabele sale foarte lungi si subtiri, basmati este numit „regele” orezului pentru excelentele sale calități și gustul deosebit. Este cultivat doar in nordul Indiei și in Pakistan. Avantajul extra nutritiv al orezului basmati este că are un indice glicemic mic – conținutul său de carbohidrați este absorbit în sânge mai lent decât cel al altor tipuri de orez și ajută astfel la păstrarea unui nivel de zahăr stabil în sânge. Trebuie spălat înainte de a fi gătit pentru a îndepărta pudra de amidon lăsată după procesare.

Orez cu bob lung simplu: Face parte de obicei din varietățile Patna sau Carolina (uneori este chiar etichetat astfel).  Cel mai adesea este disponibil sub forma albă, lustruită, alteori ca orez brun cu bob lung. Patna provine din Asia iar orezul Carolina, care are o aparență puțin mai grosolană, provine din America de Nord.

Orez prefiert (parboiled): Numit uneori și orez „procesat”, este un orez integral care a fost înmuiat, fiert în aburi și uscat înainte de procesare și lustruire. Procesul împinge vitaminele și mineralele în centrul grăunței, astfel că se rețin în cantitate mai mare decât în orezul alb simplu. Culoarea este gălbuie și durează un pic mai mult ca să fie gătit. Chiar daca este răsfiert, boabele rămân separate.

 
 

OREZ ATIFCO PORȚIONAT PREPARARE RAPIDĂ

 

 

Orezul porționat pentru a fi pregătit și servit rapid. Este gata in 15 minute!

 

 
 

ALTE OREZURI ATIFCO

 

 

Orez la 2kg, la sac, orez calitatea a doua, orez brizură.