Supă Cremă de Roșii cu Busuioc

Supă Cremă de Roșii cu Busuioc

Ingrediente: 2 cutii Roșii cuburi 400g Atifco, 1 lingură Pastă de tomate Atifco, 1 linguriță Boia de ardei iute Atifco, 1 ceapă, 1 linguriță Praf de usturoi granulat Atifco, 25g unt, 2 lingurițe zahăr tos Atifco, 2 – 3 frunze de Dafin Atifco, 600 ml supă de legume (preparată dintr-o 1 lingura Bază mâncăruri Legume Atifco și 600ml apă), 140ml smântână vegetală, Busuioc mărunțit Atifco.

Mod de preparare: Se călește ceapa în unt până devine aurie. Se adaugă pasta de tomate, praful de usturoi granulat, boiaua iute și se gătește timp de 2-3 minute. Se adaugă cele două cutii de Roșii cuburi cu tot cu sucul din cutie, zahărul, frunzele de dafin și supa de legume. După ce dă în fiert, se mai gătește timp de 15 – 20 minute. Se îndepărtează frunzele de dafin și se toarnă supa în blender. Se pulsează până obținem o pastă fină. Se strecoară. Se pune supa într-un vas, pe aragaz, se toarnă smântâna și se mai ține timp de 4 – 5 minute. Se pune supa în boluri, se adaugă în centrul bolului câte o linguriță de smântână și se ornează cu busuioc.