Orez Basmati cu Ciuperci și Mărar

Orez Basmati cu Ciuperci și Mărar

Ingrediente: 200g orez Basmati Atifco, 1 cutie Ciuperci feliate Atifco, 1 linguriță mărar marunțit Atifco, 1 linguriță pătrunjel marunțit Atifco, 1 lingurită oregano mărunțit Atifco, 2 linguri ulei Atifco, sare, piper negru măcinat Atifco.

Mod de preparare: Se pune la fiert orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Ceapa taiată julien se călește în cele două linguri de ulei. Se adaugă ciupercile scurse, mărarul, pătrunjelul și oregano și se asezonează după gust cu sare și piper. Se adaugă orezul fiert și se mai lasă pe foc câteva minute.

1,222 Comments

    Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 1195485 bytes) in /var/www/clients/client0/web1/web/wp-includes/class-walker-comment.php on line 181