Cheesecake

Cheesecake

Blatul: Blat de tort simplu 400g sau Blat de tort cu cacao 400g, de la Atifco.

Compoziția: Cu ajutorul unui mixer manual setat la viteză medie, bate brânza proaspătă până când devine cremoasă. Încorporează câte puțin, laptele, sucul de lămâie și vanilia. Odată compoziția formată, toarn-o peste blatul din biscuiți și întinde-o ușor cu o spatulă.

Acoperă cheesecake-ul cu o folie din plastic și lasă-l la frigider până când se întărește compoziția, cel puțin trei ore.

Înainte de a-l servi, scoate-l din foma de tort cu pereți detașabili și așează-l pe un platou special pentru tort.

Poți decora cu felii de căpșuni, cu nuci pecan sau fulgi de ciocolată neagră, după preferințe.

Ingredients
Blat Tort simplu 400g , Brânză proaspătă , Lapte , Zahăr vanilinat 8g ,